Welkom

Collectie Caleidoscoop - getekend door Karen Trotter

Ons Verhaal

 

Wij zijn Karen & Kim Trotter, Moeder en dochter met eenzelfde passie voor ontwerpen, tekenen en life-style. Kim is afgestudeerd grafisch vormgever en studeert momenteel aan de PABO. Karen heeft een advies & consultancy bedrijf op het gebied van continu verbeteren. Naast studie en werk kriebelde er iets om meer te doen met onze passie en zo is in 2020  www.pole-and-aerial-sports.com ontstaan.

Wij zijn bewonderaars van deze prachtige dans-sport. Al jaren bezoeken wij de wedstrijden en zijn nauw betrokken bij een aantal dansstudio's / atleten doordat mijn dochter / Kim haar zus Iris Aeriallistic deze sport met succes beoefent. 

Het leek ons leuk om juist deze dans-sport een podium te geven door hippe tekeningen te maken voor diverse producten.

In 2020 en 2021 hebben wij de Pole-and-Aerial-Sports Calendar uitgegeven met de meest prachtige foto's, van en door dansers, sporters, atleten, artiesten en fotografen. Een product waar wij heel trots op zijn. De verhalen achter de foto's kun jij hier lezen en geeft een prachtige weergave van de passie voor deze dans-sport.

Deze kalender heeft inmiddels plaats gemaakt voor hippe, originele en luxe producten met onze tekeningen, gemaakt in Nederland op een milieuvriendelijke manier. Deze producten zijn direct te bestellen op onze website Sportpostcards! of kijk eens in de etalage bij  producten. 

Naast de pole and aerial sport tekeningen hebben wij ons assortiment inmiddels uitgebreid met meer sporten en blijven groeien. 

Wij hopen natuurlijk dat jij net zoveel van onze producten gaat houden als wij  ervan hielden om ze te maken!

 

Als laatste misten wij in de afgelopen jaren een actueel totaaloverzicht van alle pole- and aerial sport wedstrijden in Nederland, dus maakten wij deze zelf en delen wij hem graag  hier graag met jou. 

Blijf jij graag op de hoogte van onze activiteiten, volg ons dan op social of kijk bij de  nieuws pagina op deze website. Hier delen wij regelmatig nieuwe informatie over bijvoorbeeld het sponsoren en onze producten. Heb je nog vragen, tips of tops neem dan gerust contact met ons op!

 

Sportieve groetjes,

Karen & Kim

Collectie Heels Pole Dance - getekend door Karen Trotter