We hebben Sale! Bestel gauw onze leuke producten!

Home » Informatie » Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden – dd 1-10-2019

www.PoleandAerialSports.com

Algemene Voorwaarden

 

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met en over uw aankoop en voldoen daarom aan de Wet Kopen op afstand.

In Leveringen & Retourneren kunt u hierover meer informatie vinden.
Ook garanderen wij de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Lees hierover meer in Privacybeleid

Deze aangegeven afmetingen en gewicht zijn bij benadering; wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat ze zo accuraat mogelijk zijn. 

 

Verbale Vertegenwoordiging

Wij helpen u graag en doen ons best u zo goed mogelijk advies te geven via email of de telefoon. Echter, als de informatie die u nodig heeft, van cruciaal belang is voor het maken van een beslissing om een artikel wel of niet te kopen, kan het zijn dat we de informatie per email aan u toesturen om eventuele misverstanden te voorkomen. De koper is verantwoordelijk voor verlies en/of schade vanaf het moment dat de bestelling is afgeleverd. De koper wordt verantwoordelijk na aflevering mits de betaling volledig is afgerond.

Bij het gebruik van een Ideal of Paypall wordt het geld direct na het bevestigen van de bestelling afgeschreven. Restitutie van een betaald bedrag wordt doorgaans direct gedaan, echter kan het een aantal dagen duren voordat de bank de transactie heeft verwerkt. Bestellingen op maat kunnen niet worden geannuleerd en gerestitueerd.

Wij behouden ons het recht voor deze gebruiksvoorwaarden te veranderen zonder voorafgaande kennisgeving, en raden daarom aan deze regelmatig te raadplegen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze voorwaarden. De voorwaarden vormen het contract tussen u en ons. Deze overeenkomst heeft geen invloed op uw wettelijke rechten als consument.

 

Copyright en het gebruik van onze afbeeldingen, video's en teksten

Alle afbeeldingen en teksten zijn eigendom van Doe Het Beter BV en/of onze leveranciers. Neem contact met ons op als u afbeeldingen of teksten wilt gebruiken. Het zonder voorafgaande toestemming gebruik maken van beeld- en tekstmateriaal is strafbaar.

Doe Het Beter BV 

Handelsregister K.v.K. 59430311

Adres Kerkstraat 77, 6996 AG  Drempt                                                                                        

BTW nr NL 853480333B01