We hebben Sale! Bestel gauw onze leuke producten!

Home » Informatie » Levering en Retourneren

Levering & Retourneren – dd 1-10-2019

 

Kosten

De standaard verzendkosten zijn vanaf € 2,73 voor de verzending binnen Nederland en vanaf € 7,50 naar het buitenland zonder track & trace,.

Wij verpakken onze producten in hoogwaardig verpakkingsmateriaal en versturen onze producten via Post.nl  Dit is om ervoor te zorgen dat jouw producten onbeschadigd aankomen op jouw adres. 

 

Levering

Wij bezorgen wereldwijd. De levertijd varieert en is bij het product aangegeven in werkdagen (maandag t/m vrijdag). Als u op het tijdstip van levering niet thuis bent, zal er een andere mogelijkheid gezocht worden om uw bestelling af te leveren. Het kan dan zijn dat uw bestelling bij uw buren wordt afgeleverd of dat er een kaartje in uw brievenbus wordt gedaan met hierop de informatie van het koeriersbedrijf zodat u contact met hen kunt opnemen voor een nieuwe bezorgpoging. Ook kan het zijn dat u uw bestelling kunt afhalen op een depot/postkantoor.

 

Tekenen voor ontvangst

Wij verpakken uw artikelen met veel zorg en een beschadiging komt zelden voor. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat uw bestelling tijdens transport beschadigd raakt. Voordat u tekent voor ontvangst, dient u daarom de bestelling te controleren op eventuele schade. Hierbij moet de envelop/doos worden geopend om het product te kunnen bekijken.

Indien uw bestelling wordt afgeleverd zonder dat u hiervoor hoeft te tekenen, dient u binnen 24 uur per email melding te doen van eventuele schade of een incomplete bestelling.

Bij schade aan artikelen vragen wij u altijd om duidelijke foto's van de beschadiging aan ons te mailen.

Als u een bestelling weigert wegens schade aan het artikel, zullen wij de artikelen nakijken en bepalen of deze zijn beschadigd. Indien dit niet het geval is, zullen wij extra transportkosten bij u in rekening brengen. Zijn de artikelen wel beschadigd dan worden deze direct vervangen.

Als u van gedachten verandert over een bestelling die u heeft geplaatst, bent u verantwoordelijk voor het terugsturen van deze artikelen alsmede voor de kosten die hieruit voortvloeien. Om een artikel terug te sturen, dient u contact op te nemen met ons voor het verkrijgen van een retournummer.

 

Incomplete levering

Als u meerdere artikelen heeft besteld, dient u uw pakket te controleren of alle bestelde artikelen zijn geleverd. Mocht er iets ontbreken, dient u dit binnen 24 uur aan ons te melden per email.

 

Niet op tijd geleverd of andere problemen?

Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt afgeleverd. Soms is dit door omstandigheden helaas niet altijd mogelijk. Als uw bestelling niet binnen de afgesproken tijd geleverd is, kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er in dat geval alles aan om uw bestelling alsnog zo snel mogelijk te laten bezorgen. Houd er rekening mee dat onze aansprakelijkheid zich niet strekt tot een vergoeding/ korting voor te late of mislukte leveringen, of extra kosten die ontstaan zijn voordat de levering is ontvangen.

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat uw bestelling en de aflevering ervan voldoet aan uw verwachtingen. Helaas kan het soms zo zijn dat er iets mis gaat en indien dit het geval is, zullen wij onze uiterste best doen dit zo snel mogelijk naar uw tevredenheid op te lossen. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen van onze koeriers.

 

Bestelling annuleren

Verzending geschiedt op zoveel mogelijk dezelfde werkdag en het is dus belangrijk om zo snel mogelijk aan ons door te geven als u afziet van uw bestelling. Als u uw bestelling annuleert voordat het verstuurd is, zullen wij u een annuleringscode geven die u kunt bewaren in geval van latere vragen. U kunt deze code uitsluitend telefonisch aanvragen op nummer +31(0)612126592. De annuleringscode is uw bewijs dat u op tijd geannuleerd heeft om te voorkomen dat uw bestelling wordt verzonden. Heeft u geen annuleringscode en u weigert de bestelling te accepteren van onze koerier, terwijl het correct is aangeleverd, dan zijn wij genoodzaakt eventuele kosten van retourzending af te trekken van het aankoopbedrag dat u van ons teruggestort krijgt. Op bestelling gemaakte producten kunnen niet geannuleerd worden als u eenmaal een bestelling heeft gedaan.

 

Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Wij werken volgens de Wet Kopen op Afstand, die de consument beschermt bij het kopen van goederen via internet en het mogelijk maakt de artikelen thuis te bekijken zoals bij een aankoop in een winkel.  BELANGRIJK: Dit geldt volgens EU voorwaarden niet voor zakelijke bestellingen.

 

Mocht uw bestelling niet bevallen, dient u dit binnen 14 dagen per email aan ons kenbaar te maken. Wij sturen u dan een retournummer met retouradres, zodat u de artikelen naar ons kunt terugsturen. U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de producten en de kosten die hieruit voortvloeien. Zodra wij de artikelen retour hebben ontvangen, controleren wij of deze nog in nieuwe staat verkeren en of deze niet gebruikt zijn. Mocht dit het geval zijn, zullen wij u het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, aan u terugstorten.

 

Hoe maak ik dit kenbaar?

Per email binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. U kunt e-mailen naar info@pole-and-aerial-sports.com. U krijgt van ons een retournummer voor het terugsturen van de artikelen. Het is van belang dat u dit retournummer duidelijk op de verpakking vermeldt. Het retournummer is tevens een bewijs van het correct en tijdig aangeven dat u de bestelling wenst te retourneren. Bij het retourneren van het artikel vragen wij u  het artikel weer in de originele verpakking terug te doen en het zo naar ons te retourneren.

 

Beschadigingen

Wij verpakken uw artikelen met veel zorg en een beschadiging komt zelden voor. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat uw bestelling tijdens transport beschadigd raakt. Voordat u tekent voor ontvangst, dient u daarom de bestelling te controleren op eventuele schade. Hierbij moet de doos worden geopend om het product te kunnen bekijken.

Indien uw bestelling wordt afgeleverd zonder dat u hiervoor hoeft te tekenen, dient u binnen 24 uur per email melding te doen van eventuele schade of een incomplete bestelling.

Bij schade aan artikelen vragen wij u altijd om duidelijke foto's van de beschadiging aan ons te mailen. Correct aangegeven schade wordt kosteloos vervangen of vergoed.

 

Defecten en Garanties

Met veel zorg worden onze artikelen geproduceerd en zij doorlopen allen een kwaliteitscontrole. Onze artikelen op de website zijn heel exclusief en ook vaak met de hand gemaakt. Indien het artikel met de hand is gemaakt vermelden wij dit expliciet bij het betreffende artikel om u zo goed mogelijk hierover te informeren. Bij handgemaakte producten kan er dus sprake zijn van een klein verschil tussen de foto en het door u ontvangen product. 

 

Gebreken komen zelden voor, maar als u denkt dat een artikel een gebrek vertoont dan kunt u het beste ons onmiddellijk bellen of e-mailen. Dan kunnen we samen zien hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

 

Als het artikel voor inspectie moet worden geretourneerd, neem dan eerst contact met ons op, om te bepalen op welke manier u dit het beste kunt versturen en naar welk adres. Als na de inspectie blijkt dat het artikel inderdaad een defect heeft dan zullen wij het artikel vervangen. Houdt u er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele gevolgschade of uitgaven gedaan als gevolg van een gebrek.

 

Geen van onze artikelen is geschikt voor kinderen tussen de 0-6 jaar.