We hebben Sale! Bestel gauw onze leuke producten!

Home » Pole and Aerial Sports Calendar » Team PoleandAerialSports

Het Team

Wij zijn Karen & Kim Trotter,  Moeder en dochter. met eenzelfde passie voor ontwerpen, tekenen en lyfe-style.. Kim is afgestudeerd grafisch vormgever en studeert momenteel aan de PABO. Karen heeft een advies & consultancy bedrijf op het gebied van continu verbeteren. Naast onze studie en werk kriebelde er iets om meer te doen met onze passie en zo is www.pole-and-aerial-sports.com..

Wij zijn bewonderaars van deze prachtige dans-sport. Al jaren bezoeken wij de vele wedstrijden en zijn nauw betrokken bij een aantal dansstudio's / atleten. Het leek ons leuk om juist deze dans-sport een podium te geven door hippe afbeeldingen te maken voor diverse producten.

In 2020 en 2021 hebben wij de Pole-and-Aerial-Sports Calendar uitgegeven met de meest prachtige foto's, van en door dansers, sporters, atleten, artiesten en fotografen. Een product waar wij heel trots op zijn. De verhalen achter de foto's kun jij hier lezen en geeft een prachtige weergave van de passie voor deze dans-sport. Verder vind je een moderne unieke set met 19 ansichtkaarten en werken wij momenteel aan de Let's Go Dutch Serie.

Wij streven naar hippe, originele en luxe producten die (waar mogelijk) op een milieu vriendelijke manier in Nederland zijn geproduceerd,

Veel plezier op onze website!